Over ons

Company Safe is specialist in calamiteitenmanagement. Met meer dan 30 jaar ervaring leiden onze gespecialiseerde instructeurs je op tot gecertificeerd bedrijfshulpverlener.

Opleiding op maat

Wij maken al onze opleidingen op maat, zodat deze aansluiten bij de dagelijkse situaties.

Gecertificeerde docenten

Onze docenten zijn NIBHV, Oranje Kruis, NRR en Rode Kruis gecertificeerd​.

Meer dan 30 jaar ervaring

Company Safe heeft meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden van goede BHV’ers.

30 JAAR ERVARING

Over Ron

Vanaf 1994 ben ik al docent en heb mij daarnaast gespecialiseerd in het geven van brandinstructies en het maken van ontruimingsplannen. Tevens ruime ervaring in het begeleiden van ontruimingsoefeningen en het opleiden van Beheerders BMI/AOI.

Mijn dag is pas goed als de cursisten tevreden zijn en ik hun iets waardevols heb kunnen leren.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. De cursisten moeten straks in het bedrijf adequaat kunnen handelen bij een calamiteit. Wij willen ze daar goed op voorbereiden.

Door het toepassen van diverse leer en hulpmiddelen willen wij de cursisten actief mee laten denken en doen.

Wat zijn mijn sterkste punten: ik heb de cursisten een verhaal te vertellen waarbij ze veel achtergrondinformatie meekrijgen. Ik leg niet alleen uit hoe maar ook waarom ze een handeling zo moeten uitvoeren zodat ze begrijpen wat ze aan het doen zijn.

Ik hoop ook u snel iets waardevols te kunnen leren.

Specialist in kinder-ehbo 

Over Quinta

Mijn naam is Quinta en ik ben vanaf 2005 actief als instructeur eerste hulp. Mijn specialisme is de kinder-EHBO geven. Met passie breng ik dat over naar degene die met kinderen werken. Denk daarbij aan kinderdagverblijven, gastouders, kraamverzorgers, basisscholen en zwembaden.

Wat het vak voor mij zo leuk maakt is werken met verschillende groepen. Wij werken met op maat gemaakte cursussen waardoor elke lesdag anders is. Mijn doel van een dag lesgeven is dat het een leerzame en actieve lesdag is.

Door zelf mijn trainingen en opleidingen te blijven volgen ben ik bewust van de huidige regelgeving en ontwikkelingen. Ik vind het belangrijk om de juiste informatie over te dragen met wat er van belang is op dat moment.

Door mijn ervaring met verschillende groepen in de maatschappij weet ik de les zo te brengen voor elk specifiek vakgebied.