EHBO Basis (Oranje Kruis)

€ 525,-

Een EHBO-er is binnen iedere organisatie niet meer weg te denken.

De EHBO-er dient ervoor te zorgen dat er snel en adequaat gehandeld wordt bij een calamiteit. Deze zorgt er ook voor dat de situatie van persoonlijk letsel niet verslechterd.

De medewerkers krijgen bij Company Safe een basis cursus conform de richtlijnen van Het Oranje kruis, en volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie raad (NRR).

Doelgroep

De basis EHBO van Company Safe is bedoeld voor de medewerkers van uw bedrijf die aangesteld worden om binnen uw bedrijf te handelen indien zich een calamiteit voor doet.

Leerdoelen

Na het volgen van de Basis EHBO kan de medewerker van uw bedrijf de volgende taken op veilige en efficiënte wijze uitvoeren.

Levensreddend handelen

Spoedeisende hulp

Z

De EHBO-er kan d.m.v. de geen-lijn (stappenplan) een slachtoffer beoordelen

Z

De EHBO-er kan op een snelle en effectieve manier een reanimatie i.c.m. de AED opstarten en uitvoeren volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad

Z

De EHBO-er kan de levensbedreigende en niet levensbedreigende ziektebeelden herkennen en hierop handelen

Niet spoedeisend

Z

De EHBO-er kan na het vaststellen van de verwonding een verband aanleggen volgens de actuele richtlijnen van Het Oranje Kruis.

Z

De EHBO-er kan na het beoordelen van het slachtoffer bepalen of het slachtoffer naar de professionele hulpdiensten verwezen moet worden.

Beginvereisten

Voor de Basis EHBO-er zijn geen begin vereisten gesteld.

Programma

Het programma zal bestaan uit een lesprogramma van 2,5 dagen waar les gegeven wordt volgens de normen van Het Oranje Kruis. De laatste dag wordt door twee externe examinatoren een examen afgenomen in opdracht van Het Oranje Kruis.

Examen

Het examen bestaat uit twee opdrachten, spoedeisende en niet spoedeisende eerste hulp. Voor beiden dient een voldoende gehaald te worden door de kandidaat.

Kwaliteit

Company Safe stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Tevens hebben onze instructeurs ervaring en kennis in de zorg. Onze instructeurs en examinatoren voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis, de Nederlandse reanimatieraad (NRR) en volgen hiervoor ook de nascholingen. De kwaliteit van onze EHBO-opleidingen is hiermee gegarandeerd.

AANMELDEN

Meld je aan voor de cursus

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de cursus. In het bericht kun je je wensen aangeven en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.